Ren Changxia: Handelen als de wetshandhaving van de verantwoordelijkheid is de mensen (worstelen voor honderden jaren, de nieuwe reis · Aantal Romantiek-personages)

Ren Changxia: Handelen als de wetshandhaving van de verantwoordelijkheid is de mensen (worstelen voor honderden jaren, de nieuwe reis · Aantal Romantiek-personages)

Ren Changxia was elk een persoonlijke en tweede equivalenten. In 2009 werd hij ‘100 nieuwe China’s mensen sinds de oprichting gekozen.’

"De mooiste strijd" "Nationaal 1 mei Labour Medal" "National Mandari Red Flagner" "National Public Security System Level 1 English Model" "China Top Ten Girl" enzovoort. Ren Changxia, werd geboren in Zhengzhou, de provincie Henan, 1964, werd geboren in Zhengzhou, de provincie Henan. Na afloop van de politieschool in 1983, werd het toegewezen aan de Zhengzhou Municipal Public Security Bureau Zhongyuan Branch om deel te nemen aan Pre-Trial Work, geleidelijk opgroeien om de zaak aan te pakken.

In november 1992 nam Ren Changxia twee posities in Zhengzhou City Public Security System en Municipal Law Front, en won de dubbele kroon.

In november 1994 won ze de eerste plaats met uitstekende resultaten in de politieke en juridische voorkant van de provincie.

Na de benoeming van de technische investeringskapitein van het Public Security Bureau Zhengzhou, ging Ren Changxia diep in de tijgerpunten, en de zwarte bendes werden weggenomen en meer dan 370 criminele verdachten werden geprezen als "Gods."

In april 2001 werd Ren Changxia bezocht door de partijsecretaris van het openbare veiligheidsbureau van Dengfeng City. In de drie jaar van Dengfeng City Public Security Director, legde ze altijd het lijden en de veiligheid van de mensen in hun hart, opgelost meer dan 10 jaar geaccumuleerde controle-toepassingscase, kraakte meer dan 3.000 gevallen en gearresteerd meer dan 4.000 criminelen. Mensen .

Aan het begin van de eerste, in het aangezicht van het eerste van het team van het team, werd de Jaarlijkse aftellen van de wind, de Ren Changxia diep in het grasonderzoek gegaan, rende door het Police Station van de 17 Township en vond de Crux.

Van strikte aanname, kosten en ontslag van 15 politieagenten die niet naar het werk gaan, verzuim, late aankomst en deelnemen aan schendingen van de wet en discipline, wissen de paarden.

Ze raakte ook meer dan 20 politiefunctionarissen aan om "Control Mission Group" op te zetten, veranderde om te gaan om te gaan naar het bezoek, veranderd passief als acties, en besturings- en applicatiewerkzaamheden om de lijst van petities te onderzoeken en te straffen als een ‘People Project’ . Ze luistert elke week naar de massa’s, oprecht luistert naar de mensen. Op 3 mei 2001 heeft er een grote gasexplosie opgetreden in de kolenmijn in XI Shi Village, Dawa Town, Dengfeng City, 13 mijnwerker gedood. Ren Changxia had te maken met dit ongeluk, ik heb geleerd dat de 11-jarige meisje Liu Chunyu’s vader werd gedood. De moeder stierf ook vanwege hartaandoeningen. Ze aarzelde niet om alle kosten van Xiaochun Yu Life en studie te nemen.

Ren Changxia heeft ook een initiatief aan de politie uitgegeven, ‘100 politieagenten uitgevoerd om honderden slechte studenten’ te helpen.

126 arme studenten in de stad zijn gered en keerde terug naar het klaslokaal. De kinderen worden vriendelijk genoemd ‘mama’. Op de avond van 14 april 2004 had Ren Changxia een auto-ongeluk op de manier van het detecteren van de zaak, en helaas vanwege de verzorging.

Meer dan 200.000 mensen in defeng kwamen spontaan. Ren Changxia, een persoonlijke, twee equivalenten elk, drie-klasse werk 4 keer, won de "Mooiste strijd" "National Mei 1e Labour Medal", "China’s Top Ten Women’s Jie" en "National Public Security System Level 1". In 2009 werd hij ‘100 nieuwe China’s mensen sinds de oprichting gekozen.’

Tegenwoordig is haar zoon Wei Chen een politieagent in het Municipal Public Security Bureau van Zhengzhou. Hij zei: "Na de politie zal ik de verantwoordelijkheid van de moeder begrijpen, ik zal het erfgoed van de moeder erfen, altijd loyaal de ware kleur, hart, gebruik, Gebruik liefde om de massa’s te bewaken.

".