Sisima, het nationale comité van de politieke raadpleging van het Chinese volk: laat elk voorstel terrein

Sisima, het nationale comité van de politieke raadpleging van het Chinese volk: laat elk voorstel terrein

De woorden van de kolom zijn lente, en het gras in het gras.

Toen ik net weg ben, richtte het militaire representatieve element zich op "de grote mensen", de ontwikkeling van de ontwikkeling en de strategie van sterk militair, algemeen gecondenseerd de sterke militaire consensus en kracht, overgedragen het feest en de mensen. Logan volume . Sindsdien heeft het Liberation Army de ‘Military CPPCC-leden om hun taken’ ” The Army People’s Congress Doctrine Meetings ‘uit te voeren, die de nieuwe stijl van het leger namens het leger toont. Laat elk voorstel worden geaard – Bezoek het Nationaal Comité van de Chinese People’s Political Consultative Conference, de directeur van de Armed Police First Motor Corps Sixi MA ■ Reporter WU Min Special Journalist Xiao Huaxing Zhu Chaoyang is helder, gelach. Het Nationaal Comité van de politieke raadgevende conferentie van het Chinese volk, de directeur van het Armed Police First Motor Corps opende het document, vertelde verslaggevers: "Voor het verleden heb ik 7 voorstellen ingediend en ik heb het thema van de vergadering en De suggesties worden aanbevolen om aandacht te besteden aan de relevante afdelingen. "Het voorstel is niet meer, het weerspiegelen van de situatie is nauwkeurig, het analyseren van het probleem in de diepte en voorstelt aanbevelingen om specifiek te zijn. Om dit te doen, zei Sicima: "Wanneer ik de soldaten beoefen, let ik op om naar het hart van mijn kameraden te luisteren, laat elk voorstel geaard; bij het analyseren van het disciplinaire voorstel, let ik constant op het politieke vermogen van de deelname verbeteren.

"Simma gevonden in het dagelijkse werk, omdat het ervaren van training blijft oefenen, is het niveau van wetenschappelijke training en trainingspreventie en behandeling verbeterd.

Na een groot aantal bezoeken en diepgaande denken schreef Simma en diende het voorstel in voor de "suggesties over verbetering van krachten opleiding". Deze voorstelgegevens zijn informatief, geanalyseerd in diepte, sterke haalbaarheid en is bevestigd aan de relevante afdelingen. In februari van dit jaar is het ministerie van Centrale Militaire Commissie goedgekeurd, de afdeling Centrale Militaire Commissie, de afdeling Centrale Militaire Commissie gezamenlijk de "militaire opleiding gezondheidsbescherming", voor militaire opleiding veiligheidsbescherming, militaire opleiding gezondheidsbescherming , Militaire opleidingsbeschadiging Medische en revalidatie, Militaire opleiding Gezondheidsbescherming, enz.

Luister naar de stem van officieren en soldaten, reageer op de betrokken mensen.

SISMA investeerde vaak in de grassroots om onderzoek en onderzoek uit te voeren en stelt officieren en mannen voor om hun eigen voorstellen te absorberen en het oplossen van problemen te bevorderen. Een jaar geleden merkte Sicima op dat er problemen waren, zoals werkgelegenheid en ondernemerschap na het pensioen. Daartoe heeft SIMA lokale overheidsdiensten, bedrijfseenheden, onderwijsinstellingen, enz. Bezocht, omringd door gepensioneerden militair werkgelegenheidsondernemerschap, onderwijs- en opleidingsfondsen, enz.

"Veel lokale overheden hebben bevorderd werkgelegenheidsondernemerschap als een gepensioneerd militair werk ‘nr. 1 project’, aanrakende vraag, training, bevordering van de werkgelegenheid, sterke veiligheid, lost veel problemen op, maar er zijn nog steeds enkele praktische moeilijkheden.

"Siya helemaal onderzoek, helemaal, helemaal.

In reactie op de feitelijke behoeften van gepensioneerde soldaten en het relevante beleid van lokale afdelingen heeft SICIMA de "suggesties over het versterken van de ondernemers en het ondernemerschap van gepensioneerd militair", het wordt aanbevolen om de gepensioneerde militaire onderwijs- en trainingsfinancieringsnormen te verbeteren, gepensioneerd militair te implementeren Employment Entrepreneurs en Universal Werkgelegenheid en Afname Gepensioneerde Military Werkgelegenheid Ondernemerschap Preferenti?le beleidsdrempels hebben de aandacht van relevante afdelingen ontvangen. Sicili? viel in de training van de training. In het afgelopen jaar heeft hij zich gericht op de planning van het anti-terrorisme Combat Command Talent Training Engineering Planning en cultiverende objectvoorwaarden, reikwijdte, doelen, enz.

"Als lid van het leger van de CPPCC moeten we goed zijn in het denken, ijverig in de praktijk, en suggesties doen voor de constructie en ontwikkeling van de troepen." Sisma zei: Dit is zijn achtervolging.