Tuanchuan Autonomous County Market Supervision Administration Held "Diepwaardige Grun" Normale langetermijnwerkplanningvergadering

Tuanchuan Autonomous County Market Supervision Administration Held "Diepwaardige Grun" Normale langetermijnwerkplanningvergadering

Onlangs, de Sichuan Autonomous County Market Supervision en Administration Bureau gehouden de "diepe gongwei" Normale langetermijnwerkverkoopvergadering, en herplaatsing voor het verdiepen van de beschaafde stadsconstructie en consolidatie van nationale gezonde provincies.

De bijeenkomst werd gehost door de partijgroep, plaatsvervangend directeur Shen Xuegao en maakte een toespraak, Dan Saji, directeur, directeur en directeur van de tak van de tak bijwoonde de vergadering. De conferentie heeft de "wateren autonome provincie" beschaving in actie en tevredenheid in het Sacry "-activiteitsbeoordelingsplan" regelen, inzet.

Besluit hoge vereisten, één is om het bewustzijn te vergroten.

Zet effectief het wereldwijde denken aan "diepgrote gongwei", zorg ervoor dat het bedrijfswerk is geregeld, dezelfde implementatie, twee handen, twee handen; de tweede is om het doelwit te vergrendelen.

Volgens het verdiepen van de geciviliseerde stadsconstructie en consolidatie van de nationale gezondheid van de nationale gezondheid op lange termijn, neemt u het netto raster, vaste post, kalibratie en "horizontaal aan zij, longitudinaal tot het einde, blokkering, grijpt het co-management" Het managementmechanisme, verhoogt de "Deep-Grade Gongdu" -propaganda, optimaliseer de volgorde van de stad, verbeter het beeld van de stad, om de "drie op zijn plaats" te promoten, om de "drie op zijn plaats" te garanderen, om ervoor te zorgen dat de "Diepgraad Gongwei" -werkdoel wordt bereikt zoals gepland dat de derde is om rond de "puntstandaard" te vangen.

Volgens de lijst met een verantwoorde lijst moeten we de normalisatiewerk "Deep-Grade Grievance" begrijpen en effectief het gevoel van winst, geluk en de beveiliging van het volk verbeteren. (WANG XU) Bron: (Editor: Wu Feng, Chen Kangqing) Delen Laat meer mensen aanbeveling lezen.